grupa Laokona napisał:-...Nie wiem Gabrysiu do którego lekarza chodzisz ,ale mówię ci szczerze ,po starej znajomości ….przepłacasz.
-...I chyba dalsza dyskusja z tobą jest bezsensowna,gdyż nie dysponuję żadnym kodem
dostępu do formatu III RP ,w jakim pracuje twój umysł.
-...Jest to przestarzały format
którym posługują się jedynie starzy funkcjonariusze bezpieki i oficerowie WSI szkoleni
w Moskwie,a obecnie pracujący w polskich mediach w celu reanimacji i zapewnienia ciągłości systemu operacyjnego III RP.
---
Masz słuszną rację ...
-...Nie ma co dyskutować z podobną Tobie personą , która zamiast Rzeczowości , odsyła do lekarza , oraz Dorabia każdemu KOMUNISTYCZNĄ "RODZINKĘ" ...
---
Cóż taki jak Ty Element , też ma swoją rację bytu , jako przestroga dla Innych , których Horyzonty Polityczno - Ekonomiczne , nie zatrzymały się tylko w czasach , Przenajświętszej Pomroczności .
---
Mnie osobiście Polityka wisi ...
---
Nauczono Mnie Onegdaj Iż Życie jest za Krótkie , by się zajmować dobrem innych , w zamian nie dostając nic ... poza batami na własny grzbiet .
---
Ja akurat nie byłem nigdy Społecznym Sadomasochistą ...
---
Przeważnie dbałem tylko o Moje cztery Litery , omijając Dalekim Łukiem , Ówczesne Narodowe Zawieruchy .
---
I dobrze Mi z tym do dnia dzisiejszego .
Pozdrawiam